3ο Σεμινάριο Σπονδυλοθεραπεία (SpineWorks)

Επιστήμη και ολικότητα σε 10 ταχύρυθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια*. Τεκμηριωμένη & αξιόπιστη Εισήγηση – μάθηση στη συμπληρωματική – εναλλακτική φροντίδα της οργανικής φυσιολογίας.

Διεύθυνση:  Δημοσθένους 121 & Δαβάκη Καλλιθέα πλησίον λεωφόρου Συγγρού & ηλεκτρικού σταθμού Καλλιθέας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεις θέσεων : 6974634060 , 6977711021

*Με κόστος μόνο 95 ευρώ ανά σεμινάριο, ή μόνο 780 ευρώ σε περίπτωση παρακολούθησης όλου του κύκλου εκπαίδευσης. 

Ολιγομελή τμήματα 8 ατόμων. Κλείστε τη θέση σας άμεσα!

Η Σπονδυλοθεραπεία  (spineworks) χαρακτηρίζεται από μη βίαιες ή απότομες τεχνικές. Στηρίζεται στην αρχή της μη-πίεσης και της ήπιας κινητοποίησης των ιστών, τοπικά όπου υπάρχει υπό-κινητικότητα ή συνολικά ανά μυϊκή ομάδα. Θεωρεί και θεραπεύει το Ανθρώπινο Σώμα ολιστικά, χωρίς να το χαρακτηρίζει να το κρίνει ή να του «προσάπτει» διαγνωστικές ετικέτες. Εργάζεται με το Σώμα και όχι πάνω στο Σώμα. Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί είναι λίγες, απλές και εξαιρετικά αποτελεσματικές. Οι σπουδαστές όμως πρέπει να έχουν μια πολύ καλή γνώση της ανατομίας και ιδιαίτερα του μυοσκελετικού και σπλαχνικού συστήματος και αν δυνατόν να έχουν ήδη θεραπευτική εμπειρία.

Αρχικά η Σπονδυλοθεραπεία εστιαζόταν στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης αλλά γρήγορα οι ιδρυτές κατάλαβαν ότι οι μύες και γενικά οι μαλακοί ιστοί ήταν η αληθινή αιτία της απόκλισης της σπονδυλικής στήλης από την ευθυγράμμιση.

Η Σπονδυλοθεραπεία, είναι μια ιδιαίτερα αξιόπιστη “manual” (δια των χειρών) θεραπευτική μέθοδος, που αφορά την υποστήριξη του συνόλου της ανθρώπινης υπόστασης και κυρίως των δομών του νευρικού, του μυϊκού και του σκελετικού συστήματος. Οι ιδρυτές της μάς αναφέρούν τη γνωστή ρήση : Τα περιφερικά νεύρα είναι οι “σκλάβοι” του εγκεφάλου και του κεντρικού νευρικού συστήματος. Αλλά οι μύες είναι οι “υπηρέτες” των περιφερικών νεύρων και τα οστά, οι “υπηρέτες” των μυών…Στη Σπονδυλοθεραπεία (Spineworks), αρχικά αξιολογούμε λειτουργικά το σύνολο των δομών της ανθρώπινης ύπαρξης . Στη συνέχεια διαχειριζόμαστε ήπιες “manual” τεχνικές και χειρισμούς αποκατάστασης. Εξατομικευμένα, αναβαθμισμένα, τεκμηριωμένα επιστημονικά. Άρα, ο στόχος μας αφορά την εξομάλυνση της «λειτουργίας» και όχι την επέμβαση και την αλλαγή της «δομικής παθολογίας».

Ημερομηνία Σεμιναρίου : 2 – 3 Δεκεμβρίου  2017 Ώρες:  14.00  – 18.00 (συνολικά 10 διδακτικές ώρες). Δυνατότητα εκκίνησης από το πρωί του Σαββάτου ή της Κυριακής (10:00-18:00), εφόσον κάποιος εκπαιδευόμενος θελήσει να παραβρεθεί μόνο την μια ημέρα του σεμιναρίου!!

Κόστος  : 95 ευρώ

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

* Το κάθε σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί και οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πέραν των καθορισμένων ημερομηνιών, σε περίπτωση που υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον 4 ατόμων. Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας σε κάποιο από τα σεμινάρια και όταν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχής, θα σας ανακοινώσουμε την υλοποίησή του πριν της προβλεπόμενης-καθορισμένης ημερομηνίας (που θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί.)