10ο Σεμινάριο – Ρεφλεξολογία

Σύνθεση Ρεφλεξολογίας – Μάλαξης (Reflexology – Therapy Massage)

Τι είναι η Ρεφλεξολογία;

Η Ρεφλεξολογία είναι μια σύγχρονη, αξιόπιστη και τεκμηριωμένη Επιστημονικά, μέθοδος αποκατάστασης και ομαλοποίησης, που πια χρησιμοποιείται ευρέως και είναι άμεσα εφαρμόσιμη και υλοποιήσιμη στη σύγχρονη κοινωνία. Αξιοποιεί και ταυτόχρονα αξιολογεί τα αντανακλαστικά και τις αντανακλαστικές ιδιότητες του ανθρώπινου οργανισμού.
Ο ειδικός Ρεφλεξολόγος, που ασκεί την Ρεφλεξολογία, παρεμβαίνει με μεθοδολογία, ποιότητα και αυστηρή επαγγελματική συνείδηση για να προσδώσει στο δέκτη του ουσιαστικά και δεδομένα αποτελέσματα αποκατάστασης και ομαλοποίησης στοχεύοντας:

  1. Στη χαλάρωση και ταυτόχρονη διάλυση των εντάσεων.
  2. Στην ουσιαστική υποστήριξη όλων των οργανικών συστημάτων φυσικών και ενεργειακών.

 

Τι είναι η μάλαξη;

Η μάλαξη (μασάζ) είναι η κυρίαρχη ειδικότητα υλοποίησης του ανθρώπινου αγγίγματος στο σύγχρονο κόσμο. Υλοποίησης, με τρόπο αναβαθμισμένο, αξιόπιστο, αντικειμενικό.

Η μάλαξη (massage) βασικό μάθημα στα παραϊατρικά επαγγέλματα, είναι η τεκμηριωμένη επιστημονικά τέχνη της αφής.
Η συνδυαστική μάλαξη – ρεφλεξολογία με τα ήδη γνωστά Επιστημονικά δεδομένα, είναι μια ολοκληρωμένη ειδικότητα που συνθέτει και συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές και παρεμβάσεις, οι οποίες είναι αναβαθμισμένες, ποιοτικές, αντικειμενικές και άμεσα εφαρμόσιμες στα δεδομένα της Ελληνικής και όχι μόνο κοινωνίας. Αντανακλαστικές τεχνικές και μαλάξεις τεκμηριωμένες επιστημονικά που υποστηρίζουν το σύνολο της ανθρώπινης ύπαρξης και οντότητας.

Ημερομηνία Σεμιναρίου : 2/3 Ιουνίου 2018  Ώρες:  14.00  – 18.00 (συνολικά 10 διδακτικές ώρες). Δυνατότητα εκκίνησης από το πρωί του Σαββάτου ή της Κυριακής (10:00-18:00), εφόσον κάποιος εκπαιδευόμενος θελήσει να παραβρεθεί μόνο την μια ημέρα του σεμιναρίου!!    

Δίνονται βεβαίωση παρακολούθησης και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Ολιγομελή τμήματα έως 8 ατόμων, κάνετε την κράτηση της θέσης σας ΑΜΕΣΑ!

Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεις θέσεων: 6974634060, 6977711021

*Το κάθε σεμινάριο μασάζ μπορεί να υλοποιηθεί και οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πέραν των καθορισμένων ημερομηνιών, σε περίπτωση που υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον 4 ατόμων.Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας σε κάποιο από τα σεμινάρια μασάζ και όταν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχής, θα σας ανακοινώσουμε την υλοποίησή του πριν της προβλεπόμενης-καθορισμένης ημερομηνίας (που θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί.)