Μαθήματα – Σεμινάρια – Εκπαίδευση Μασάζ (Massage) -1ο Σεμινάριο Αθλητική Μάλαξη

Επιστήμη και ολικότητα σε 10 ταχύρυθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια* για το Μασάζ. Τεκμηριωμένη & αξιόπιστη Εισήγηση – μάθηση στη συμπληρωματική – εναλλακτική φροντίδα της οργανικής φυσιολογίας μέσω της μάλαξης (μασάζ).
Διεύθυνση: Δημοσθένους 121 & Δαβάκη, Καλλιθέα πλησίον λεωφόρου Συγγρού & ηλεκτρικού σταθμού Καλλιθέας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεις θέσεων : 6974634060 , 6977711021
*Με κόστος μόνο 95 ευρώ ανά διήμερο σεμινάριο μασάζ 10 ωρών.
Ολιγομελή τμήματα 8 θέσεων.
Κλείστε τη θέση σας άμεσα!
1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΣΑΖ): Αθλητική Μάλαξη (Sports Massage).
Η μάλαξη (προφέρεται συνήθως με το διεθνή όρο μασάζ – massage) είναι η κυρίαρχη ειδικότητα υλοποίησης του ανθρώπινου αγγίγματος και της αίσθησης της αφής, στο σύγχρονο κόσμο. Υλοποίησης, με τρόπο αναβαθμισμένο, αξιόπιστο, αντικειμενικό. Πρόκειται για μια διαχρονική αυτό-θεραπευτική τεχνική. Στον σύγχρονο κόσμο είναι πια επιστημονικά επικυρωμένη μέθοδος αποκατάστασης. Θεωρείται δε στα επαγγέλματα υγείας, μια από τις τελειότερες ειδικότητες για να βοηθήσει τον ανθρώπινο οργανισμό, στο να μετατρέψει μια παθολογική κατάσταση, σε φυσιολογική. Στο θεωρητικό υπόβαθρο του αθλητικού μασάζ – sports massage γνωρίζουμε και κατανοούμε τεκμηριωμένες γνώσεις και πληροφορίες. Γνώσεις της ανατομικής και της φυσιολογίας του ανθρώπινου οργανισμού. Δηλαδή, μελετάμε τον άνθρωπο στη δομή των κυττάρων, των ιστών, των οργάνων και των συστημάτων φυσικών & ενεργειακών, που το μασάζ μπορεί να ωφελήσει, να βελτιώσει ή να λειτουργήσει προληπτικά. Οι εξαιρετικά ταχείς ρυθμοί της σύγχρονης ζωής οδηγούν σε υπέρ-χρήση των σωματικών και ψυχικών αποθεμάτων μας. Η καταπόνηση και φθορά που αυτή η «φυσιολογική» κατάχρηση συνεπάγεται κάνει εντελώς απαραίτητη τη συνεχή φροντίδα για τη διατήρηση της υγείας. Η σοφή και αρχαία γνώση του να ανακουφίζεις το σώμα και την ψυχή, απλά ακουμπώντας με τα χέρια, πάντα αποτελούσε μια πολύ ικανοποιητική διαδικασία φροντίδας και πρόληψης.
Σε αυτό το σημείο, έρχεται να βοηθήσει το Sports Massage – μια πρωτότυπη και αξιόπιστη μέθοδος μάλαξης. Πρόκειται για μια σύγχρονη τεχνική, επιστημονικά μελετημένη και δοκιμασμένη με χιλιάδες ώρες πρακτικής εφαρμογής. Το ευεργετικό Sports Massage, όχι μόνο διατηρεί την υγεία στο ανθρώπινο σώμα και την ψυχή, αλλά φέρνει τον άνθρωπο στο άριστο σημείο ισορροπίας. Αυξάνει την ελαστικότητα και ευλυγισία του μυοσκελετικού συστήματος, οικοδομεί την αντοχή και ευρωστία. Ανεβάζει τα ατομικά στάνταρ όσον αφορά στην απόδοση και αρμονία της κίνησης. Προάγει τη δύναμη σε σωματικό επίπεδο και δημιουργεί αίσθημα ευεξίας και ενεργειακής ανάτασης.

Υλοποίηση Σεμιναρίου Μασάζ: Σάββατο και Κυριακή, Ώρες : 14.00 – 18.00 (συνολικά 10 διδακτικές ώρες). Δυνατότητα εκκίνησης από το πρωί του Σαββάτου ή της Κυριακής, (10:00-18:00) εφόσον κάποιος εκπαιδευόμενος θελήσει να παραβρεθεί μόνο την μια ημέρα του σεμιναρίου!!
Κόστος : 95 ευρώ

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Ολιγομελή τμήματα έως 8 ατόμων, κάνετε την κράτηση της θέσης σας ΑΜΕΣΑ!

Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεις θέσεων : 6974634060 , 6977711021

Έναρξη Σεμιναρίων Μασάζ: από 21-22 Οκτωβρίου 2017

* Το κάθε σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί και οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πέραν των καθορισμένων ημερομηνιών, σε περίπτωση που υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον 4 ατόμων. Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας σε κάποιο από τα σεμινάρια και όταν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχής, θα σας ανακοινώσουμε την υλοποίησή του πριν της προβλεπόμενης-καθορισμένης ημερομηνίας (που θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί.)