Rejuvance

Το μαγικό άγγιγμα που αναζωογονεί το πρόσωπο. Η τεχνική του REJUVACE συναντά κ συνεργάζεται, με την επιστήμη της κοσμετολογίας και τη φιλοσοφία της αισθητικής.
Το πρόσωπο είναι το πρωταρχικό κέντρο της έκφρασης και της επικοινωνίας .Δεν υπάρχει σκέψη ή συναίσθημα που να μην επηρεάζει τους μύες ,τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και το νευρικό σύστημα .Οι εκφράσεις του προσώπου αποτυπώνουν το πώς νιώθουμε.
Το REJUVANCE είναι ολιστική αναζωογονητική τεχνική προσώπου που βασισμένη στο ανθρώπινο άγγιγμα με πρόθεση και ακρίβεια ,παρεμβαίνει σε τρία σπουδαία επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης και φυσιολογίας ,στο σώμα, το νου και τη ψυχή. Το παραπάνω τρίπτυχο θα ήταν ίσως και ο πιο επιτυχής όρος, που θα μπορούσαμε να δώσουμε στη λέξη ολίσθηση για τη συμμετοχή αυτού, στη τεχνική ανανέωσης κ αναζωογόνησης REJUVANCE όπως επίσης και σε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο της συμπληρωματικής ιατρικής και εναλλακτικής υποστήριξης.
Καθώς οι ειδικότητες των εναλλακτικών φροντίδων υποστήριξης λειτουργούν αλληλένδετα και συμπληρωματικά μεταξύ τους σε επίπεδο θεωρίας ,εμείς πραγματοποιούμε τη συνεργασία τους κ έμπρακτα, μέσα από τη βιωματική εμπειρία της εκπαίδευσης μας ,δημιουργώντας τα πλαίσια για μια καινοτόμα κ πρωτοποριακή συνύπαρξη των ολιστικών τεχνικών ,με την αισθητική –κοσμετολογική παρέμβαση. Στόχος , η αναβάθμιση , η διαφορετικότητα ,η ποιότητα και η μακροπρόθεσμη διάρκεια των αποτελεσμάτων.
Με τη τεχνική της αναζωογόνησης και τη βοήθεια της κοσμετολογίας το πρόσωπο απαλλάσσεται από τη μυϊκή ένταση και ανακτά την ελαστικότητά του. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς παρεμβαίνουμε ολιστικά σε επίπεδο συνδετικού ιστού –εκ των έσω-και έτσι διεγείρονται οι λειτουργίες αναπαραγωγής στις ίνες κολλαγόνου, ελαστίνης και μεσοκυττάριας ζελατινώδους ουσίας. Στη συνέχεια επενδύουμε στην επιφάνεια της επιδερμίδας με τη χρήση εξελιγμένων προϊόντων θαλασσο -θεραπείας, τα οποία καθώς συνυφασμένα με το μυστικό της επιτυχίας, προσφέρουν όλη τη ζωτική ενέργεια της φύσης, μέσα από μια ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα, γεμάτη ιχνοστοιχεία, πλαγκτόν, αποστάγματα φυκιών και αιθέριων ελαίων.
Μέσα από όλη αυτή τη σφαιρικά καινοτόμα και πρωτοπόρα προσέγγιση που έχει στόχο τη γνώση και τη βιωματική εμπειρία για το καθένα μας ,(πάνω στις έννοιες του αγγίγματος, της ολίσθησης και του αισθητικού αποτελέσματος με τη συμμετοχή της κοσμετολογικής παρέμβασης ) καταξιωνόμαστε, δημιουργώντας τη καλύτερη δυνατή εμπορική, ποιοτική και αξιόπιστη έξωθεν μαρτυρία μας ως επαγγελματίες θεραπευτές.
Rejuvance σημαίνει: Ανανέωση, Αναζωογόνηση.
Πρόκειται για μια φυσική και αποτελεσματική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου, που επιδρά συγχρόνως σε όλο το σώμα και τον νου δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση. Το Rejuvance είναι μια ολοκληρωμένη συμπληρωματική – εναλλακτική μέθοδος φροντίδας και υποστήριξης που εμπνεύστηκε πριν 30 χρόνια ο S. Rojemberg. Είναι εμπλουτισμένη με τεχνικές πιέσεων και διατάσεων σημείων έντασης, βράχυνσης και συστολήs. Συμβάλλει στην ανακούφιση ενοχλημάτων στους ώμους, στον αυχένα, το κεφάλι και το πρόσωπο. Στο πρόσωπο αντανακλάται το σύνολο του συναισθηματικού μας κόσμου.
Η επίδραση στα αγγεία και τα νεύρα του εγκεφάλου είναι επίσης φανερή. Το πρόσωπο φωτίζεται και δείχνει νεότερο, η επιδερμίδα ανανεώνεται, το νευρικό σύστημα τονώνεται, όλος ο οργανισμός συντονίζεται σε πιο υψηλά ενεργειακά επίπεδα. Όλη η συνεδρία προσομοιάζει με ένα φυσικό και ήπιο face lift.
Το Rejuvance εφαρμόζεται απαλά και με ήπιες κινήσεις των δακτύλων. Είναι μια απόλυτα φυσική μέθοδος με μεγάλη διάδοση στο χώρο της ολιστικής αισθητικής. Οι τεχνικές επικεντρώνονται κυρίως στο πρόσωπο αλλά και το κεφάλι όπου σύμφωνα με την Ανατολική θεώρηση οι ανώτερες περιοχές του σώματος συνθέτουν τις πλέον εξευγενισμένες λειτουργικές περιοχές του οργανισμού. Η φροντίδα του προσώπου με τη μέθοδο Rejuvance ενεργοποιεί την περιοχή εκείνη η οποία αποτελεί το αίτιο των προβλημάτων υγείας που αποτυπώνονται στις εκφράσεις μας.
Η πρακτική εξάσκηση, περιλαμβάνει την εφαρμογή της διδακτέας ύλης μεταξύ των σπουδαστών οι οποίοι από το πρώτο κιόλας μάθημα αντιλαμβάνονται ότι το Rejuvance ανήκει περισσότερο στο χώρο της Εναλλακτικής υγείας και πρόληψης. Απευθύνεται σε όλους! Συστήνεται ιδιαίτερα σε επαγγελματίες υγείας και αισθητικής, ως ένα υπέροχο εργαλείο που συμπληρώνει τις τεχνικές και γνώσεις τους. Το πρόσωπό μας καθρεπτίζει τον εσωτερικό μας κόσμο. Πάνω του αποτυπώνονται οι ψυχικές και σωματικές εντάσεις, τα συναισθήματα – είτε εκφράζονται είτε όχι – οι μνήμες δημιουργώντας σφιξίματα, ρυτίδες και παραμορφώσεις, που με τον καιρό μονιμοποιούνται αλλάζοντας το φυσικό του σχήμα. Οι τεχνικές Rejuvance είναι ήπιες και εφαρμόζονται με τις άκρες των δακτύλων πάνω σε κάθε σημείο του προσώπου, του κεφαλιού, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων από την επιφάνεια έως το βάθος των ιστών έτσι ώστε :

  • Βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.
  • Ενεργοποιείται η Μίκρο-κυκλοφορία της επιδερμίδας και γίνεται καλύτερα η μεταφορά νερού, οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους ιστούς, καθώς και η απομάκρυνση των τοξικών από το αίμα
  • Απελευθερώνεται η μυϊκή ένταση και αποκαθίσταται ο μυϊκός τόνος, οι ρυτίδες μαλακώνουν, λεπταίνουν, το πρόσωπο ανασηκώνεται και ξαναβρίσκει το φυσικό του σχήμα
  • Μέσω πίεσης, εξισορροπείται όχι μόνον το πρόσωπο και συγκεκριμένα τοπικά προβλήματα, αλλά ολόκληρος ο οργανισμός, ανακουφίζονται ενοχλήσεις όπως π.χ. πονοκέφαλοι, άγχος, αϋπνία και δημιουργείται ένα αίσθημα ευεξίας στο σώμα και την ψυχή.

Η βασική θεραπεία του Rejuvance ολοκληρώνεται σε έξι συνεδρίες, μια ανά εβδομάδα. Μπορεί όμως να εφαρμοστεί και συχνότερα. Για εμβάθυνση και συντήρηση των αποτελεσμάτων συστήνονται ασκήσεις, αυτό-μασάζ προσώπου και συνταγές καλλυντικών με φυσικά αιθέρια έλαια και υλικά. Μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με διάφορες θεραπείες με προϊόντα. Επαναλαμβάνεται μία ή δύο φορές το χρόνο ολόκληρο ή αποσπασματικά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Επίσης μπορεί να γίνουν μία ή δύο μεμονωμένες συνεδρίες για κάποια σημαντική εμφάνιση.
Συνδυάζεται θαυμάσια με την συμβατική αισθητική, καθώς και με άλλες μεθόδους κλασικής ή φυσικής θεραπείας και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, αφού η φυσική προσωπική ομορφιά, η ηρεμία και η αρμονία είναι σίγουρα το δώρο που οφείλουμε όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και στον κόσμο.
«Όταν αγγίζεις ένα πρόσωπο, αγγίζεις έναν άνθρωπο, το μυαλό, το πνεύμα και τα συναισθήματά του»..