Ρεφλεξολογία

Είναι η ειδικότητα – μεθοδολογία η οποία αναλύει, εξηγεί και διαχειρίζεται το σύνολο της αντανακλαστικότητας στο εξωτερικό και κυρίως στο εσωτερικό μέρος του ανθρώπινου οργανισμού.

Για να δηλώσετε συμμετοχή
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τι είναι η Ρεφλεξολογία;

Τι είναι η Ρεφλεξολογία ;

  • Είναι η ειδικότητα – μεθοδολογία η οποία αναλύει, εξηγεί και διαχειρίζεται το σύνολο της αντανακλαστικότητας στο εξωτερικό και κυρίως στο εσωτερικό μέρος του ανθρώπινου οργανισμού. Σημεία, ζώνες, τόξα, εξηγούνται με επάρκεια και με επαληθευμένα αποτελέσματα για να προσδώσουν κατά την προσεκτική και ακριβή διαχείριση τους, ουσιαστικά και δεδομένα αποτελέσματα μέριμνας και φροντίδας, σε σχέση με το σύνολο της ανθρώπινης ύπαρξης.
  • Πρόκειται για μία συμπληρωματική, εντελώς φυσική και ακίνδυνη μέθοδος ενεργοποίησης της αυτό-θεραπευτικής ικανότητας της ανθρώπινης φύσης. Δε θεραπεύει κάτι συγκεκριμένο, δεν παρεμβαίνει επιθετικά, δε συνιστά και δεν χορηγεί φάρμακα. Βασίζεται στην ολότητα και την ολικότητα, δεν προκαλεί παρενέργειες. Δεν υποκαθιστά καμία Ιατρική ή παραϊατρική θεραπευτική αγωγή.
  • Έρχεται απλά, συμπληρωματικά, επικουρικά κι ανώδυνα να προσδώσει τη μικρότερη δυνατή δόση παρέμβασης, από αυτό που έχει να κάνει ο παρέχων την υπηρεσία, σα δράση. Λειτουργώντας πάντα ήπια, αντανακλαστικά, συμπληρωματικά, υποστηρικτικά, ολικά σε σχέση με τη λειτουργικότητα σε επίπεδο αξιολόγησης και συλλογισμού, της ανθρώπινης ύπαρξης.

Οι κύριοι στόχοι της Ρεφλεξολογίας είναι:

  1. Η ολική παρέμβαση με σκοπό τη χαλάρωση του συνόλου του σώματος αλλά του εγκεφάλου.
  2. Η διάλυση των εντάσεων που προκαλεί του στρες και η εξατομικευμένη επανεκπαίδευση συγκεκριμένων δομών που υπέρ-λειτουργούν.
  3. Η ουσιαστική φροντίδα και υποστήριξη όλων των φυσικών και ενεργειακών συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού.

Διάρκεια εκπαίδευσης: Δύο διδακτικά έτη